شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۸ : ۲۱
Saturday, Mar 20, 2010 صفحه اصلی آفتاب من خبرنامه‌های آفتاب عضویت ویژه نظرات
 کاربر مهمان
ورود به آفتاب عضويت در آفتاب
ثبت صفحه دعوت از دوستان
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته
ا نجمن علمی و فرهنگی
مقالات سیاسی جهان تلاشهای بیهوده سامسون
۲۵ آبان ۱۳۸۵
  ◊   دفعات نمایش : ۱۲۶       Thursday, Nov 16, 2006
تلاشهای بیهوده سامسون
فیگدور لیبرمن رهبر «اسراییل خانه ماست» در بسیاری از تحلیلهای صهیونیستها كه مسأله پیوستن او به دولت و قرارگرفتن او در پست معاونت نخست وزیر و وزیر امور راهبردی، مورد بحث و بررسی قرار داده اند به او لقب سامسون اطلاق كرده اند.

فیگدور لیبرمن رهبر «اسراییل خانه ماست» در بسیاری از تحلیلهای صهیونیستها كه مسأله پیوستن او به دولت و قرارگرفتن او در پست معاونت نخست وزیر و وزیر امور راهبردی، مورد بحث و بررسی قرار داده اند به او لقب سامسون اطلاق كرده اند.

اطلاق چنین لقبی برای كسی كه سیاستهای راست گرایانه او برهمه عیان شده و به بمباران سداسوان مصر تهدید كرده و به عقب نشینی نكردن حتی از یك وجب از اراضی اشغال شده اشتهار یافته، ظاهراً دور از انتظار نیست و به نوعی قابل فهم نیز است زیرا او عقیده دارد كه در برخورد با فلسطینی ها فقط باید از زور بهره گرفت و او از پیشگامان نظریه به كارگیری قدرت نظامی برای رویارویی با تهدید احتمالی هسته ای ایران است، كما اینكه او بشدت اعتقاد دارد كه برای رویارویی با همپیمانان ایران كه از دید او سوریه، حزب الله و دولت حماس هستند باید سراپا مسلح بود و به شدت باید چنگ و دندان نشان داد.

باتوجه به همه این رویكردها كه فراخوان تجربه سامسون كه معبد دشمنان را برسر خود و آنها با استفاده از قدرت بدنی خارق العاده خود ویران ساخت را توجیه می كند این پرسش مهم و ضروری مطرح می شود... لیبرمن و یا سامسون جدید چه چیزی ممكن است به سیاستهای دولت اولمرت بیفزایند؛ دولتی كه در ابتدا برخروج یكجانبه از اراضی اشغال شده فلسطین تأكید می كرد ولی امروزه با سیاستهای تندروانه خود دو صحنه لبنانی و فلسطینی را ویران ساخته و با به كارگیری قدرت و زور زیر ساختها را نابود و انسانهای بسیاری را در لبنان و فلسطین به قتل رسانده است؟

با توجه به تأكید اولمرت و لیونی وزیر خارجه اش و پس از پیوستن لیبرمن به دولت اولمرت و اعلام این نكته كه سیاستهای دولت هرگز تغییر نخواهد كرد، مطرح شدن این پرسش واقعاً ضروری می نماید.این همه تأكید بر عدم تغییر سیاست آگاهان مسائل سیاسی را باید به پرسشهای دیگری رهنمون شود: آیا پیوستن لیبرمن واقعاً چیزی را كم و زیاد نخواهد كرد و هدف از آن فقط نشان دادن چهره تندروی دولت به مردم است؟

پرسشهای زیر با توجه به كاهش شدید محبوبیت دولت اولمرت كه نتیجه شكست نظامی رژیم صهیونیستی در برابر حزب الله است و همچنین به دلیل بالا رفتن محبوبیت حزب لیكود و بنیامین نتانیاهو رهبر این حزب، چنین پرسشهایی مقبول و منطقی به نظر می رسند.آیا می توان اقدام اولمرت را تلاشی برای بهبود چهره دولت در برابر اتباع رژیم صهیونیستی كه روز به روز به طرف حزب لیكود كه از همان ابتدا با برنامه خروج یكجانبه و ایجاد كشور فلسطینی مخالفت می كرد، كشیده می شوند، تلقی كرد؟

دلایل زیادی وجود دارند كه نشان می دهند پاسخ مثبت است خصوصاً اینكه پست وزیر امور راهبردی كه بنا به درخواست شخص لیبرمن شكل گرفته پستی است كه اختیاراتش میان اختیارات نخست وزیر و وزیر دفاع و مسوولان متعدد دستگاههای اطلاعاتی (موساد، اطلاعات عمومی، اطلاعات نظامی (امان و شاباك) وزیر خارجه تقسیم شده است.

اولمرت و پرتس از جنگ لبنان درس مهمی فرا گرفتند. این درس به آنها فهماند كه دلیل انتقادهای شدید علیه آنها پس از پایان جنگ لبنان این بوده كه هردو آنها به تندروها وابسته نبودند زیرا حزب كادیما و حزب كارگر كه سیل اتهامات به آنها سرازیر شد موضع میانه ای داشتند.

خلاصه امر این است كه اگر رژیم صهیونیستی همراه با ایالات متحده آمریكا به ماجراجویی جنگی علیه ایران وارد شود، سامسون جدید به عنوان سپر برای دولت اولمرت به كارگرفته خواهد شد.اما اگر واشنگتن تصمیم بگیرد كه گزینه رویارویی نظامی با ایران را به كار نگیرد، تنها چیزی كه سامسون جدید می تواند به دولت جدید ارائه دهد نشان دادن عضلات و اندام خود به عنوان یك قلدر به مردم خواهد بود.

منبع: الاهرام چاپ مصر
مترجم: سید محسن ساری
روزنامه ابرار
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
     
کاربر گرامی، برای ارسال این صفحه به دوستان ، باید ابتدا وارد سایت شوید. ورود به سیستم عضو سایت نیستید؟
 
  نظر شما درباره این مقاله :
ارسال
نظرات کاربران :
تا کنون هیچ ‌مطلبی درباره‌ این مقاله ارسال نشده است.
 
   بحث‌و‌گفتگو
جشنواره بین‌المللی فجر ۱۳۸۸
جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر ، فیلم ، موسیقی ، شعر و هنرهای تجسمی …
مهران مدیری
متولد 1340 در تهران.
دیپلم.
فعالیت هنری‌اش را از تئاتر آغاز کرد و در رادیو …
حمیده خیر آبادی (نادره)
حمیده خیرآبادی در سال 1302 در رشت متولد شد و تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم …
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
ایسنا (به انگلیسی: ISNA مخفف Iranian Students' News Agency) یا خبرگزاری دانشجویان ایران یکی از …
انسانیت ، دیانت و تخصص
کدامیک بر دیگری تقدم دارد و چرا ؟
حسام الدین سراج
در سال 1337 در شهر اصفهان در خانواده‌ای صاحب ذوق دیده به جهان گشود. بزرگترین …
امریکا
هیچ‌کس به‌درستی نمی‌داند اولین انسان‌ها چه زمانی و چگونه وارد قاره …
اسفندیار رحیم مشایی
اسفندیار رحیم مشایی (زادهٔ آبان ۱۳۳۹ در رامسر) یکی از دولت‌مردان ایرانی …
مهناز افشار
تاریخ تولد: 1356
مدرک: دیپلم علوم تجربی
شباهت بیش از حد او به فائقه آتشین …
 
   بهداشت و درمان
فهرست بیماری‌ها
آدرس‌ها / شرکت‌ها
لینک‌های مفید
امور قضایی
پرسش و پاسخ
آرامش
ساختمان و مسکن
جمعیت
 
اس ام اس‌های ویژه سال نو
اس ام اس‌های ویژه سال نو
طالع‌بینی شنبه ۲۹ اسفند ماه
طالع‌بینی شنبه ۲۹ اسفند ماه
آیت‌الله امینی: توهین به خانواده و بیت امام توهین به خود امام راحل است
آیت‌الله امینی: توهین به خانواده و بیت امام توهین به خود امام راحل است
رئیس جمهور خواهان برگزاری رفراندوم درباره اجرای طرح هدفمند كردن یارانه‌ها شد
رئیس جمهور خواهان برگزاری رفراندوم درباره اجرای طرح هدفمند كردن یارانه‌ها شد
نوروز جشنی بر پایه ریاضی و نجوم ایرانیان
نوروز جشنی بر پایه ریاضی و نجوم ایرانیان
فرمانده نیروی‌انتظامی: جان‌باختن برخی افراد در كهریزک تاسف‌برانگیز بود
فرمانده نیروی‌انتظامی: جان‌باختن برخی افراد در كهریزک تاسف‌برانگیز بود
دیدگاه اسلام درباره آئین های نوروزی
دیدگاه اسلام درباره آئین های نوروزی
آخرین روزهای اکران فیلم دراماتیک «فوتبال ۸۸»
آخرین روزهای اکران فیلم دراماتیک «فوتبال ۸۸»
ذوب آهن حریف استیل‌آذین شد
ذوب آهن حریف استیل‌آذین شد
خاتمی: صهیونیستها در پی نابودی قدس هستند/ کدورتها را باید فراموش کرد
خاتمی: صهیونیستها در پی نابودی قدس هستند/ کدورتها را باید فراموش کرد
معرفی آرشیو موسیقی
جواهر کلام، فرهاد
 آلبوم عاشق ترین
ترجمه

بیش از ۵۰۰ مترجم متخصص در ۲۶ رشته و ۱۷ زبان

تخفیف ویژه سفارشات آنلاین

۶۶۹۰۰۱۹۴-۵

آگهی‌ها
◊ فروشگاه ایران می شاپ
» فروشگاه ایران می شاپ www.iran-meshop.net تنها فروشگاه عرضه محصولات اورجینال تبلیغات تله شاپینگ …
◊ قویترین محصولات جهان ((فوق العاده))
» www.modava.ir • بزرگترین و برترین سایت جنسی و زناشویی ایران • ارائه تمامی محصولات برتر حال …
◊ پیامک آموت (مورد تایید مایکروسافت)
» نرم افزار پیامک آموت تنها نرم افزار مورد تایید شرکت مایکروسافت در ایران می باشد. *ارسال …
◊ مبلمان اداری محیط آرا
» شرکت " مبلمان اداری محیط آرا " ، بزرگترین و صنعتی ترین کارخانه تولید مبلمان اداری …
◊ لوله آب و لوله نفت و لوله گاز
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی …
◊  بدترین و خطرناکترین کلمات اینست: «همه این جورند». تولستوی  ◊
معرفی شرکت
   آریا پرواد    شرکت مهندسی سپهر طرح کیمیا
   پرتواندیش    ارجنت الکترونیک
   شرکت شیشه در نشکن    کنترل سازان فرآیند
معرفی سایت
   کلینیک کاهش وزن سیـبـیـتـا    شرکت راه و ابنیه سپهر
   سی دی باران دات کام    شرکت کارگزاری مشاوران سهام
   شرکت تلاش و توسعه آسیا    شرکت کامپیوتر طوسیران
کار و کاريابى آگهى‌ها آدرسها بانکهای اطلاعاتی لينک‌ها بازار گل و هديه آرشیو موسیقی فتوبلاگ بحث و گفتگو انجمن علمی و فرهنگی
صفحه اصلىراهنمانقشه سايتدرباره ماتماس با مانظراتمآخذآفتاب من
Vista Research & Information Technology Center
.All Rights Reserved  2009 © 
support@aftab.ir
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته