چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۲۵ : ۰۵
Tuesday, Feb 09, 2010 صفحه اصلی آفتاب من خبرنامه‌های آفتاب عضویت ویژه نظرات
 کاربر مهمان
ورود به آفتاب عضويت در آفتاب
ثبت صفحه دعوت از دوستان
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته
ا نجمن علمی و فرهنگی
مقالات سیاسی جهان راه های خشكاندن ریشه صهیونیزم
۵ دى ۱۳۸۵
  ◊   دفعات نمایش : ۱۱۸       Tuesday, Dec 26, 2006
راه های خشكاندن ریشه صهیونیزم
دنیای اسلام درهزاره جدید با چالش های درونی و بیرونی مهمی مواجه است؛ چالش هایی كه رویارویی با آن ها تلاش های مشترك و همبستگی بین كشورهای اسلامی را می طلبد.

دنیای اسلام درهزاره جدید با چالش های درونی و بیرونی مهمی مواجه است؛ چالش هایی كه رویارویی با آن ها تلاش های مشترك و همبستگی بین كشورهای اسلامی را می طلبد. مسأله صهیونیزم یكی از بحران هایی است كه كماكان در قلب خاورمیانه و جهان اسلام قرار دارد.

اعمال ننگین رژیم اسراییل در سركوب وحشیانه مردم فلسطین و لبنان، بمباران، تخریب منازل،... نمونه های كوچكی از رفتارهای غیرانسانی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه است.

دولت های اسلامی در مقابل ظلم و جنایت صهیونیست ها نباید بی تفاوت و یا ساكت بمانند بلكه باید به ندای مظلومانه مسلمانان لبیك گویند و با امكانات خود فریاد مظلومیت آنان را به گوش جهانیان برسانند و هر چه زودتر در جهت اعاده حقوق از دست رفته آنان تلاش كنند. بدون تردید كشورهای اسلامی با وحدت و همگرایی خود می توانند قطب نیرومندی به وجود آورند و از قدرت عظیم اسلام برای سرنگونی رژیم تجاوزگر اسراییل و یا هر رژیم غاصبگری استفاده نمایند و ریشه تجاوز و خشونت را بخشكانند. در حقیقت جهان اسلام باید یكپارچه و هم صدا یك شعار را در فضای جهان طنین انداز كند كه ریشه صهیونیسم باید خشكانده شود.

سران كشورهای اسلامی با هوشیاری خود و حمایت ملت ها نباید فریب ترفندها و توطئه های رژیم صهیونیست و حامیان آن را بخورند و اجازه بدهند تا این رژیم به تجاوزات خود ادامه دهد.

هم اكنون مظلومیت لبنان در جنگ با رژیم صهیونیستی و حقانیت آن ها در این مبارزه بر كسی پوشیده نیست و مسلماً هر گونه یك سویه نگری، تكروی و اقدامات ناهماهنگ كه منجر به تشتت، شكاف و پراكندگی در صفوف واحد كشورهای اسلامی انجام شود، خیانت بزرگ در حق این ملت مظلوم است. اگر وحدت نظر جهان اسلام در موضع گیری ها و اقدامات عملی بروز عینی یابد به طور قطع و یقین منجر به دادن امتیاز به نفع مردم لبنان و احقاق حقوق از دست رفته شان خواهد شد و چنانچه این وحدت فقط در حرف و شعار خلاصه شود هیچگونه امتیازی نصیب لبنان نخواهد شد.

رژیم صهیونیست به جز قبول شكست در مقابل حزب الله چاره ای پیش روی ندارد و اگر امروز به حقوق لبنانیان تمكین ننماید باید در فردایی نه چندان دور در كنار میز محاكمه درباره جنایات متعدد خود پاسخگو باشد. چنین عاقبتی دور از دسترس نیست به شرط آن كه كشورهای اسلامی پشتوانه تحقق چنین سرنوشتی باشند و رژیم اشغالگر را به میز محاكمه بكشانند.

كشورهای اسلامی با به كارگیری اهرم های اقتصادی، سیاسی و نظامی می توانند هر گونه چالشی كه فراروی جهان اسلام قرار دارد از میان بردارند و چه چالشی مهم تر از بحران لبنان كه باید هر چه سریع تر حل و فصل گردد.

كشورهای اسلامی در سایه اتحاد با هم می توانند از عناصر اقتصادی به عنوان اهرم های فشار در جهت حل مسأله لبنان استفاده كنند از جمله مسأله نفت و همچنین واردات كالا و خدمات.

دول اسلامی دارای ذخایر غنی نفتی و گاز می باشند كه در مجموع درصد بالایی را به خود اختصاص می دهند این توان می تواند تأثیرات بسیاری در جهت حل مسأله لبنان داشته باشد چرا كه امروز جهانیان از نفت به عنوان كالایی استراتژیك نام می برند چنین برداشتی به این معناست كه نفت مانند هر كالای استراتژیكی دیگر می تواند در طرح های اقتصادی، سیاسی و نظامی جایگاه ویژه داشته باشد و به دلیل وابستگی زیاد حامیان اسراییل به نفت باید از این اهرم در جهت فشار وارد كردن و گرفتن امتیاز استفاده كرد.

در بعد نظامی نیز كشورهای اسلامی خریدهای نظامی بسیاری از كشورهای حامی اسراییل دارند، خریدهایی كه در واقع چرخ های اقتصادی این كشورهای صنعتی را می چرخاند. بنابراین در صورت عدم خرید تسلیحات نظامی، اقتصادی این كشورها با فاجعه روبه رو خواهند شد و تأثیر منفی براقتصاد، مسایل اجتماعی و به طور كلی زندگی در آن كشورها خواهد گذاشت در ابعاد سیاسی هم كشورهای اسلامی می توانند با اتحاد خود زمینه كمك های حامی اسراییل را به این كشور از بین ببرند و یا از طریق در انزوا قراردادن كشور اسراییل همراه باشد.

تمامی این مقولات در سایه اتحاد بین كشورهای اسلامی و فراموشی اختلافات تحقق خواهد یافت. اگرچه باید اذعان داشت كه تحقق این امر بسیار مشكل است زیرا سران اكثر كشورهای اسلامی به دلیل وابستگی كه دارند فلسفه وجودی آن ها وابسته به دولت های صنعتی است. اقتصاد این كشورها معمولاً بدون ارتزاق از واردات كشورهای صنعتی دوامی ندارد. به همین دلیل هرگونه خطری این كشورها را منفعل خواهد كرد و اتحاد و همگرایی آنان را زیر سوال خواهد برد. البته تحقق اتحاد و همگرایی بین این كشورها مشكل است ولی غیرممكن نیست و تحقق آن نیاز به فراموشی اختلافات، اتكا به دین، قبول ریاضت اقتصادی برای مدت كوتاهی، بالا بردن حس اعتماد بین همدیگر در همه ابعاد و مهم تر از همه همدردی با ملت مظلوم لبنان است.

اگر كشورهای اسلامی تنها به این واقعیت توجه كنند كه ممكن است زمانی خودشان در معرض حرص و زیاده خواهی كشورهای بیگانه دیگر قرار بگیرند، مطمئناً تحقق این اتحاد سریع تر و قابل وصول تر خواهد شد.

بدون تردید مسأله تهاجم نظامی كشورهای بیگانه به كشورهای اسلامی مسأله ای نیست كه نادیده گرفته شود به ویژه حملات امریكا به عراق این حقیقت را پررنگ تر ساخت كه هیچ یك از كشورهای اسلامی در امان نیستند و زمانی كه قدرت های بزرگ تشخیص دهند منافعشان در منطقه به خطر افتاده است از حمله نظامی هم كوتاهی نمی كنند در حالی كه در گذشته روی بعد نظامی كمتر تكیه می شد و به جای تهاجم نظامی به تهاجم فرهنگی و اقتصادی توسل می جستند به همین دلیل كشورهای اسلامی با همگرایی و هماهنگی قطب قدرتمندی را به وجود آوردند كه جلو هرگونه تجاوز و تعدی را بگیرند از یاد نبریم كه رزمندگان مقاومت اسلامی حزب الله در شرایط حاضر به حمایت و پشتیبانی مسلمانان جهان نیاز دارند تا لبنان را از یوغ اشغالگران نجات دهند. شاید برهه ای دیگر نوبت یك كشور اسلامی دیگر برسد و كشوری دیگر مورد تجاوز قرار بگیرد. بنابراین باید از امروز به فكر فردا بود و با ایجاد یك اتحاد قوی بین كشورهای اسلامی ریشه هر تجاوزی را خشكانید و تومار كشور متجاوز را درهم پیچید.

روزنامه جوان
صهیونیسم
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
     
کاربر گرامی، برای ارسال این صفحه به دوستان ، باید ابتدا وارد سایت شوید. ورود به سیستم عضو سایت نیستید؟
 
  نظر شما درباره این مقاله :
ارسال
نظرات کاربران :
تا کنون هیچ ‌مطلبی درباره‌ این مقاله ارسال نشده است.
 
   بحث‌و‌گفتگو
نقش و کارکرد تبلیغ در افکار عمومی
ما همواره اعلام کرده‌ایم که برای رسیدن به قدرت از امکانات دموکراسی …
پرویز پرستویی
متولد: 1334 (همدان)
مدرک تحصیلی: دیپلم طبیعی
دارای مدرک درجه یک هنری (معادل …
سخت‌افزار
معرفی و پرسش و پاسخ‌های آموزشی
کافئین
کافئین پودر سفید کریستالی شکل با طعم تلخ است که در دانه های قهوه، برگهای …
امین حیایی
متولد: 1349
- در دوران تحصیل به فعالیت در تئاتر پرداخت و پس از گرفتن دیپلم، …
نسرین مقانلو
تاریخ تولد: 1347 تهران
مدرک تحصیلی: دیپلم بیوگرافی با فیلم امید به سینما …
نظارت شورای نگهبان بر مجلس شورای اسلامی
نخستین وظیفه شورای نگهبان، نظارت بر تدوین قوانین در مجلس شورای اسلامی …
غلامحسین الهام
غلامحسین الهام متولد سال ۱۳۳۸ در دزفول، حقوقدان شورای نگهبان، سخنگوی …
داریوش فرهنگ
متولد: 1326
فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه …
 
   آمار و ارقام
امور قضایی
شاخصهای قیمت
نفت و گاز
هنر
لینک‌های مفید
پارسی‌نویسان قرن هفتم و هشتم
شخصیت‌ها
پارسی‌نویسان از آغاز سدهٔ …
 
   همه چیز درباره جشنواره فجر ۱۳۸۸
تف، ممنوع!
تف، ممنوع!
نگران نباشید، بنزین درون کارت‌ها نمی‌سوزد
نگران نباشید، بنزین درون کارت‌ها نمی‌سوزد
پروین احمدی‌نژاد: حضور مردم در ۲۲ بهمن، حمایت از شعارهای اصلی انقلاب‌ است
پروین احمدی‌نژاد: حضور مردم در ۲۲ بهمن، حمایت از شعارهای اصلی انقلاب‌ است
جام حذفی: صعود پرسپولیس و حذف ۴ تیم لیگ برتری
جام حذفی: صعود پرسپولیس و حذف ۴ تیم لیگ برتری
پرونده ۲۸ روی میز تحلیل
پرونده ۲۸ روی میز تحلیل
چه اسباب‌بازی‌‌هایی برای چه سنی خوب است؟
چه اسباب‌بازی‌‌هایی برای چه سنی خوب است؟
ابهام در مورد علت وزنه نزدن علی حسینی در كره جنوبی
ابهام در مورد علت وزنه نزدن علی حسینی در كره جنوبی
طالع بینی روز چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه
طالع بینی روز چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه
دادگاه محسن میردامادی چهارشنبه برگزار می‌شود
دادگاه محسن میردامادی چهارشنبه برگزار می‌شود
سه بازیکن برتر شهرآورد ۶۸ معرفی شدند
سه بازیکن برتر شهرآورد ۶۸ معرفی شدند
معرفی آرشیو موسیقی
احراری، مهران
 آلبوم گناه لیلی
آگهی‌ها
شبکه مترجمین ایران
بیش از ۵۰۰ مترجم متخصص در ۲۶ رشته و ۱۷ زبان
تخفیف ویژه سفارشات آنلاین
۶۶۹۰۰۱۹۴-۵
◊ لوله آب و لوله نفت و لوله گاز
» هوالرزاق با سلام آیرون پایپ در زمینه عرضه لوله اتصالات شیرآلات و آهن آلات صنعتی …
◊ چاپ روی سی دی چشم جهان(۰۲۱ـ۷۷۶۴۶۰۰۸)
» اولین وقویترین مرکز چاپ و تکثیر CD و DVD بدون محدودیت رنگی و به صورت تضمینی 1.چاپ روی …
◊ راهنمای خرید تلویزیون
» چگونه تلویزیون برتر و دلخواه خود را از بین مدل های متنوع لامپی و LCD و پلاسما و LED انتخاب …
◊ فروش انواع نوت بوک و لپ تاپ
» نوین سیستم پارسی فروش انواع نوت بوک و لپ تاپ های دل ـ اچ پی ـ گیت وی فروش نوت بوک …
◊ مبلمان اداری محیط آرا
» شرکت " مبلمان اداری محیط آرا " ، بزرگترین و صنعتی ترین کارخانه تولید مبلمان اداری …
◊  صدیق‌ترین، بی توقع ترین، مفیدترین و دائمی‌ترین رفیق برای هر کسی کتاب است. مارک تواین  ◊
معرفی شرکت
   شرکت سنگ بری کاردان    شرکت هما پلاست
   شرکت شیشه در نشکن    صبا رایانه شهریار
   گروه مشاوران پنکو    پرشیا صنعت سهند
معرفی سایت
   کلینیک کاهش وزن سیـبـیـتـا    فروشگاه الکترونیکی جهانشاه (مشاوره ...
   فروشگاه اینترنتی فیلم و سریال خارجی    شرکت تلاش و توسعه آسیا
   شرکت راه و ابنیه سپهر    دی کلینیک و درمانگاه شبانه روزی میرداماد
کار و کاريابى آگهى‌ها آدرسها بانکهای اطلاعاتی لينک‌ها بازار گل و هديه آرشیو موسیقی فتوبلاگ بحث و گفتگو انجمن علمی و فرهنگی
صفحه اصلىراهنمانقشه سايتدرباره ماتماس با مانظراتمآخذآفتاب من
Vista Research & Information Technology Center
.All Rights Reserved  2009 © 
support@aftab.ir
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته