چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵ : ۰۰
Tuesday, Feb 09, 2010 صفحه اصلی آفتاب من خبرنامه‌های آفتاب عضویت ویژه نظرات
 کاربر مهمان
ورود به آفتاب عضويت در آفتاب
ثبت صفحه دعوت از دوستان
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته
ا نجمن علمی و فرهنگی
مقالات سیاسی جهان فرافکنی در گرانیگاه تروریسم بین الملل
۱۸ مهر ۱۳۸۶
  ◊   دفعات نمایش : ۱۵۵       Wednesday, Oct 10, 2007
فرافکنی در گرانیگاه تروریسم بین الملل
رئیس رژیم صهیونیستی در سخنانی خصمانه و خشم آمیز با هدف تحریک افکارعمومی جهان، ایران را بزرگترین مرکز تروریسم در جهان خواند. «شیمون پرز» دیروز در پارلمان رژیم صهیونیستی مدعی شد: «دولتی که به تغذیه تروریسم و تأمین مالی و تسلیحاتی آن می پردازد، ایران است!»

رئیس رژیم صهیونیستی در سخنانی خصمانه و خشم آمیز با هدف تحریک افکارعمومی جهان، ایران را بزرگترین مرکز تروریسم در جهان خواند. «شیمون پرز» دیروز در پارلمان رژیم صهیونیستی مدعی شد: «دولتی که به تغذیه تروریسم و تأمین مالی و تسلیحاتی آن می پردازد، ایران است!»

این اظهارها در حالی از سوی یک مقام رژیم صهیونیستی عنوان می شود که سران این رژیم جعلی هر کدام پرونده ننگین و قطوری در ارتباط با تروریسم و جنایتهای ضد انسانی در سرزمینهای اشغالی دارند. سنگ بنای امنیتی رژیم تلاویو براساس کارکرد قهری سازمانهای تروریستی نظیر «ایرگون»، «هاگانا» و «اشترن» استوار است که تاکنون به قتل عام مردم بی گناه و بی دفاع فلسطین در مراکز شلوغ و پرجمعیت مبادرت نموده اند.

تمام رهبران رژیم صهیونیستی حتی پیش از تشکیل این رژیم، جنایتهای جنگی بسیاری را مرتکب شده و شمار زیادی از غیرنظامیان بی گناه فلسطینی را قتل عام کرده اند. این جنایتها از قتل عام «دیر یاسین»، «کفر قاسم»، «صبرا و شتیلا»، «کوانا» و «جنین» آغاز شده و تا کنون ادامه داشته است. از دیگر جنایتهای اخیر این رژیم در زمان حال، میتوان به قطع کمکهای مالی و مسدود کردن درآمدهای مالیاتی دولت حماس اشاره نمود.

ارتش مسلح صهیونیستی، طراحیهای فراوان تروریستی را در پرونده خود دارد و مقامهای رژیم اشغالگر قدس هر یک به فراخور امکانات و فرصتهایی که در اختیار داشتند، از قتل و کشتار غیرنظامیان و مردم مظلوم فلسطین دریغ ننموده اند؛ به گونه ای که «دیوید بن گوریون»، اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی با نابودی و محو بیش از ۵۰۰ شهر و روستای فلسطینی، پایه های این رژیم را بنا نهاد. رئیس سازمان ایرگون قتل عام دیریاسین را ستود و آن را معجزه نامید. سازمان ایرگون حملات تروریستی بسیاری را علیه مردم فلسطین -و شهروندان انگلیسی اراضی اشغالی- طراحی و اجرا کرد، به گونه ای که بن گوریون این سازمان را «نازیسم یهودی» نامید و رئیس آن را با هیتلر مقایسه کرد.

«اسحاق شامیر»، یکی از طراحان اصلی کشتار مردم فلسطین و شهروند انگلیس بود. وی همچنین مسؤولیت بمب گذاری هتل «کینگ دیوید»، در بیت المقدس را نیز برعهده داشت. گروه تروریستی «شامیر» ترور «لرد موین»، وزیر انگلیس (۱۹۹۴) و نیز ترور «کنت برنادوت»، کاردار سازمان ملل (۱۹۴۸) را بر عهده داشتند.

«اسحاق رابین»، قتل عام ساکنان دو شهر «لود» و «رامله» را عهده دار بود. وی همچنین به سربازان خود دستور داد در طول انتفاضه مردم فلسطین استخوانهای جوانان فلسطینی را خرد کنند!

«ایهود باراک» نیز در سال ۱۹۷۰ دستور ترور سه تن از رهبران فلسطینی را صادر کرد. «آریل شارون» معروف به قصاب اسراییلی نیز در اقدامهای جنایتکارانه و اعمال وحشیانه، از تمام وزرای سابق پیشی گرفته است.

بدین ترتیب، امروز بر کسی پوشیده نیست، این رژیم اشغالگر نه تنها نسبت به مردم فلسطین تعدی و تجاوزهای گسترده دارد، بلکه مسلمانان کشورهای همجوار نیز مانند لبنان از اعمال پلید آنها در امان نیستند، زیرا منطق سران تلاویو بر پایه گسترش ارضی و توسعه گستره جغرافیایی خود می باشد که در راستای تحقق این خواسته نامشروع و خلاف موازین حقوق بین المللی، تجاوز به حریم دیگران را مجاز می شمارند.با این سابقه ننگین سران رژیم صهیونیستی، کشوری مانند ایران که کانون امید و افق حل و فصل مناقشه های منطقه ای است، چهره منفور سران صهیونیست را بیش از پیش افشا می نماید.

پر واضح است، وجدان آگاه جامعه جهانی تعاملهای دیپلماتیک و ارتباطهای بین المللی ایران را با بازیگران عرصه جهانی تجزیه و تحلیل می کند و برآیند این مناسبات را پایه تحلیلها قرار می دهد.

اکنون باید از سران این رژیم سؤال نمود، آیا مقامهای ایرانی تاکنون در استراتژیهایشان اعلام نموده اند که ما در پی احیای حق تاریخی خود هستیم؟ دیپلماسی جمهوری اسلامی تاکنون کدام توسعه ارضی را به عنوان ایده های نظام اسلامی ایران مطرح کرده است؟

جمهوری اسلامی ایران میزبان مردم رنجدیده و ستمدیده لبنان و فلسطین است که برای کمکهای انسان دوستانه دست نیاز به سوی همه انسانهای عالم دراز کرده اند . ایران اسلامی با شعار احیای کرامت انسانها و حفظ حریم ارزشهای انسانی، پس از ناکامی دو اردوگاه لیبرالیسم و سوسیالیسم که هرکدام چند صباحی با ارایه آدرسهای غلط، آرمانشهری دست نیافتنی را به آنان وعده می دادند، با ارایه طرحی جدید بر مبنای اصول انسانی، امروز در میادین گوناگون صحنه های سیاسی و دیپلماتیک با وجود تبلیغات وسیع مخالفانش، از درخششی زاید الوصف برخوردار شده است.

ایران به عنوان کشوری قربانی تروریسم، یکی از بازیگران پیشگام در مسیر مقابله با تروریسم می باشد، ولی این قدرتهای منفعت محور هستند که هر بار با ارایه تفسیری جدید از مفاهیم مورد مناقشه، قاعده بازی را به نفع خود تغییر می دهند.ایران اسلامی تاکنون در مقابل همه هجمه های تبلیغاتی نظام سلطه جهانی از حقانیت خویش دفاع و با واکنشهای بهنگام دستگاه دیپلماسی، نقشه های شیطانی آنها را بر ملا کرده است.نباید فراموش نمود، رژیمی ایران را به مرکز تروریسم جهانی متهم می کند که سالهاست در میان جنجالهای آژانس بین المللی انرژی جهانی در ارتباط با کشورهای ایران و کره شمالی که هزینه استقلال طلبی شان را می پردازند، در مقابل سؤالهای آژانس هیچ گونه پاسخی نداده است تا جایی که حتی خشم برخی کشورهای منطقه را که در مسابقه رابطه با این رژیم از دیگران پیشی گرفته اند، برانگیخته است.

بدون تردید، رژیم صهیونیستی با حمایتهای هژمونی سلطه و با در اختیار داشتن دست کم ۲۰۰ کلاهک اتمی و زرادخانه مخوف سلاحهای هسته ای، تنها دارنده سلاح اتمی در خاورمیانه به شمار می رود و به گواه کارشناسان و تحلیلگران، بزرگترین خطر برای امنیت و ثبات منطقه ای و بین المللی قلمداد می گردد.

بدین ترتیب، ادعای مذکور را باید نوعی فرافکنی از سوی سردمداران رژیم اشغالگر قدس به عنوان گرانیگاه تروریسم بین الملل ارزیابی نمود که هر از چند گاهی با طرح موارد مشابه، سعی در انحراف اذهان عمومی از جنایتهای این رژیم در سرزمینهای اشغالی دارند. شایان ذکر است، برگزاری نشست «جهان بدون صهیونیسم» در روزهای اخیر با هدف افشاگری ماهیت صهیونیستها و تفکیک عملکردها و ادعاهای آنها از یهودیت، می تواند نقش مهمی در موضعگیری فوق داشته باشد.

غلامرضا قلندریان
روزنامه قدس
صهیونیسم
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
     
کاربر گرامی، برای ارسال این صفحه به دوستان ، باید ابتدا وارد سایت شوید. ورود به سیستم عضو سایت نیستید؟
 
  نظر شما درباره این مقاله :
ارسال
نظرات کاربران :
تا کنون هیچ ‌مطلبی درباره‌ این مقاله ارسال نشده است.
 
   بحث‌و‌گفتگو
صدای آمریکا ( VOA )
بدون شرح !
مسکن
قیمت مسکن در ایران در چند سال سال اخیر به شدت افزایش یافته و این افزایش …
صداها
کارگردان: شهرام شاه حسینی
نویسنده: علیرضا معتمدی و احمد رفیع‌زاده
سال …
بنیامین بهادری
بنیامین بهادری در۱۸شهریور ۱۳۶۱ در تهران متولد شد از کودکی علاقه …
کمند امیرسلیمانی
متولد: 1351
مدرک تحصیلی: لیسانس رشته بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی.
شروع …
محمود پاک نیت
متولد 1331 در کازرون. دیپلم. در سال 1352 به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد …
داریوش ارجمند
تاریخ تولد: 1323
با بازی در فیلم « ناخدا خورشید » ساخته ناصر تقوایی به سینما …
روز سوم
فیلم، قصه برادری است که در شرایط بسیار سخت و پیچیده‌ای مجبور می‌شود، …
سعید پورصمیمی
متولد 1332 در تهران.
فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی از دانشکده …
 
   آمار و ارقام
حمل و نقل ، انبارداری و ارتباطات
بهزیستی و تأمین اجتماعی
علوم تجربی
رشته‌های ورزشی
بزرگان نثر پارسی
بودجه دولت
زندگی بهتر
فرهنگ وجهانگردی
 
معرفی آرشیو موسیقی
لطفی، محمدرضا
 آلبوم صد سال سه‌تار
آگهی‌ها
شبکه مترجمین ایران
بیش از ۵۰۰ مترجم متخصص در ۲۶ رشته و ۱۷ زبان
تخفیف ویژه سفارشات آنلاین
۶۶۹۰۰۱۹۴-۵
◊ قفل سخت افزاری Tiny HID
» شرکت منشور سیمین اولین تولید کننده قفل سخت افزاری با بیش از 13 سال سابقه در زمینه …
◊ پیامک آموت (مورد تایید مایکروسافت)
» نرم افزار پیامک آموت تنها نرم افزار مورد تایید شرکت مایکروسافت در ایران می باشد. *ارسال …
◊ چاپ روی سی دی چشم جهان(۰۲۱ـ۷۷۶۴۶۰۰۸)
» اولین وقویترین مرکز چاپ و تکثیر CD و DVD بدون محدودیت رنگی و به صورت تضمینی 1.چاپ روی …
◊ میکروپایل ریز شمع نیلینگ بهسازی
» ـ کنترل روانگرایی با میکروپایل ها یا ریز شمع ها (Pile , Micropile ) ـ بهسازی زمین (Ground Improvement) ـ مسائل ژئوتکنیک …
◊ مبلمان اداری محیط آرا
» شرکت " مبلمان اداری محیط آرا " ، بزرگترین و صنعتی ترین کارخانه تولید مبلمان اداری …
◊  اگر پرسند کیستی باید هنرهای خویش را بشماری . بزرگمهر  ◊
معرفی شرکت
   گروه مشاوران پنکو    بنیز تجهیز
   کلینیک دامپزشکی دکتر افروز    لیفتراک هواکار ( نماینده انحصاری لیفت ...
   اکتیران    شرکت مهندسی وایا فرا اندیش
معرفی سایت
   فروشگاه اینترنتی فیلم و سریال خارجی    کلینیک کاهش وزن سیـبـیـتـا
   فروشگاه الکترونیکی جهانشاه (مشاوره ...   شرکت آتیه توسعه سپهر سهامی خاص
   دی کلینیک و درمانگاه شبانه روزی میرداماد    شرکت خدمات ایمنی و آتش نشانی خلفی
کار و کاريابى آگهى‌ها آدرسها بانکهای اطلاعاتی لينک‌ها بازار گل و هديه آرشیو موسیقی فتوبلاگ بحث و گفتگو انجمن علمی و فرهنگی
صفحه اصلىراهنمانقشه سايتدرباره ماتماس با مانظراتمآخذآفتاب من
Vista Research & Information Technology Center
.All Rights Reserved  2009 © 
support@aftab.ir
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته