چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷ : ۰۱
Tuesday, Feb 09, 2010 صفحه اصلی آفتاب من خبرنامه‌های آفتاب عضویت ویژه نظرات
 کاربر مهمان
ورود به آفتاب عضويت در آفتاب
ثبت صفحه دعوت از دوستان
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته
ا نجمن علمی و فرهنگی
مقالات سیاسی جهان تجاوزگری‌های اسرائیل پایانی ندارد
۴ دى ۱۳۸۶
  ◊   دفعات نمایش : ۱۵۶       Tuesday, Dec 25, 2007
تجاوزگری‌های اسرائیل پایانی ندارد
درجنگ‌های ۱۹۶۷ به طرز فجیعی مسلمانان فلسطین را مورد آزار قرار داد وبا اشغال کرانه‌های باختری و نوار غزه براشغالگری‌های خودافزود وجامعه جهانی هم بی‌خیال از این جنایات گذشت.

رژیم صهیونیستی با محاصره نوار غزه و ویران نمودن خانه‌های فلسطینیان روز به روز بردامنه تجاوزگری‌های خود می‌افزاید .حقوقدانان ونظریه‌پردازان حقوقی با تدوین قوانین شناخته شده بین‌المللی در کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو ،‌پروتکل‌های الحاقی ،‌میثاق‌های مدنی ،‌اجتماعی‌،‌فرهنگی وسیاسی و نیز اعلامیه جهانی حقوق بشر سعی نمودندکه ازدامنه نقض‌ حقوق بشر جلوگیری کنند. حقوقدانان غرب گام نهایی اساسنامه دیوان کیفری بین‌المللی را به منظور بی‌کیفر نماندن جنایتکاران به مرحله اجرایی رساندند.رژیم صهیونیستی اززمان اشغال سرزمین‌های مسلمانان درهمان بدو امر بدون توجه به کنوانسیون ژنو با حمایت انگلیسی‌ها تمامی اقدامات اجرایی توسط حقوقدانان غربی را زیرپا نهاد وبا کوچاندن یهودی‌های ساکن در اروپا ودیگر سرزمین‌های یهودی نشین به فلسطین اشغالی دست به دواقدام مهم زد.

۱) افزایش جمعیت یهودی‌نشین در سرزمینهای اشغالی

۲) اخراج مسلمانان عرب فلسطینی از سرزمین‌های اجدادی خود. رژیم صهیونیستی با این اقدام خود عملا قواعد عرفی رعایت حقوق بشر را در این زمینه زیر پا نهاد وقواعدحقوق بشر دوستانه وحقوق بشر دراقدامات این رژیم تاثیری نداشت.

درجنگ‌های ۱۹۶۷ به طرز فجیعی مسلمانان فلسطین را مورد آزار قرار داد وبا اشغال کرانه‌های باختری و نوار غزه براشغالگری‌های خودافزود وجامعه جهانی هم بی‌خیال از این جنایات گذشت.

در سال ۱۹۸۲ رژیم صهیونیستی به کشور مستقل لبنان حمله می‌کند و جنوب این کشور را با حمایت و وتوهای پی‌درپی ایالات متحده در شورای امنیت مورد تجاوز قرار دهدوبا خلق واقعه صبرا و شتیلا وکشتارآوارگان فلسطینی این پیام را به قانونگذاران حقوق بین‌الملل می‌دهدکه :” ما از خلق وقایع ضدبشری ابایی نداریم و کشتار وبی‌رحمی را تابعی از سیاست قدرت می‌دانیم.” این رژیم نامشروع درسال‌‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۰ با مسدود کردن ایستگاه‌های بازرسی و نقض حقوق فلسطینی‌ها نشان داد از جهانی شدن ارتباطات و واکنش جهانی هراسی ندارد و با ایجاد دیوارحائل در فلسطین اشغالی عملا تبعیض نژادی را به‌عنوان یک سیاست به پیش می‌برد و با نقض حقوق اعراب ساکن در اسرائیل که در حدود ۲۰% جمعیت این رژیم را تشکیل می‌دهد سیاست استحاله و‌نابودی فیزیکی ودیگر جنایات را در پیش می‌گیرد . پس از عقب‌نشینی از نوار غزه رژیم صهیونیستی تحت تاثیر سیاست‌های حامی خود ایالات متحده آ‌مریکا تلاش برای دولت فلسطینی را در پیش می‌گیرد.

انتخابات سرزمین اشغالی و پیروزی حماس نمادی از اراده ملی فلسطینی‌ها بود. اکنون رژیم صهیونیستی در صدد توطئه‌های جدیدی است آغاز این توطئه‌ها با تحریک جریان جنبش فتح وابومازن صورت پذیرفت که مقدمات جدایی دولت وحدت ملی وبی‌توجهی به پیمان مکه را فراهم آورد وبا ایجاد جدایی بین دو دولت یکی به رهبری اسماعیل هنیه در نوار غزه و دیگری رهبری سلام فیاض استراتژی دو دولت واحد در یک کشور به منظور تفرقه فلسطینی ها درپیش گرفتند وکنوانسیون صلح آناپولیس را به منظور حمایت ازمحمودعباس و تثبیت موقعیت اسرائیل باکمک لابی صهیونیسم برگزار کردند. اسرائیل از بدو تاسیس تا زمان کنفرانس آناپولیس همواره سعی نموده است که به کنوانسیون‌های بین‌المللی به‌عنوان یک ابزار نگاه کند و استفاده ابزاری این رژیم از تعهدات شناخته شده بین‌المللی که نمادعرف‌های تدوین شده‌ای هستندکه در طی زمان به صورت مکتوب درآمده‌اند باز کاملا سرباز زده است.

رژیم صهیونیستی پس از ناکامی از کنفرانس صلح‌‌پاییزی آناپولیس وبی‌ثمر بودن این مذاکرات درحالی به تجاوزات واشغالگری‌های خودادامه می‌دهد که بحران شدید انسانی در باریکه غزه به طرز فجیعی درحال وقوع است .این رژیم با کشتن غیر نظامیان ،‌تخریب اموال مسکونی و محاصره غزه عملا به جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی مبادرت می‌ورزد. محاصره نمودن غزه که فجایع انسانی از قبیل قحطی، گرسنگی، بیماری وسایر امراض رادر پی دارد خود جنایاتی علیه بشریت محسوب می‌شود. اگر این اقدام توسط یک کشور اسلامی انجام می‌گرفت الان شاهد یک انعکاس بین‌المللی از یک بحران می‌بودیم وشورای امنیت اقداماتی اتخاد می‌کرد که برای هر محققی نیز قابل تصور می‌بود.

زمانی که کودک فلسطینی درنوار غزه تحت محاصره شدیدماموران امنیتی اسرائیل و بولدوزرهای این رژیم با چشمان خود از فضای ناامنی رنج می‌برداین کودک در آینده هم باهمین بی‌عدالتی برخورد می‌کند .تاثیرات روحی این جنایات بر کودکان فلسطینی ناشی ازاین واقعیت است که آنان قبلا شاهد رنج و آلام پدران خود بوده‌اند. بنابراین اگر در آینده اقداماتی از سوی فلسطینی‌ها انجام می‌شود این اقدامات ریشه در رادیکالیسم فلسطینی ندارد بلکه ریشه این اقدامات به جنایاتی برمی‌گردد که اسرائیل علت اصلی آن است ونهادهای بین‌المللی مثل یونیسف ، یونسکو و ... درانجام وظایف خودکوتاهی کرده‌اند کودک فلسطینی با آگاهی از این واقعیت که زندگی چرخشی را که از پدر به ارث برده است تداوم دارد، به خودحق می‌دهدکه خشونت را با خشونت پاسخ ‌دهد .در اینجاست که جنایات اسرائیل پایانی ندارد وبا فراهم آوردن مقدمات خشونت در فلسطین اقدامات تجاوزگرانه خودرا توجیه خواهد کرد. اسرائیل با آ‌گاهی ازاین واقعیت که روانشناسی کودکان فلسطینی در امروز تاثیرعمده‌ای بر شخصیت آنان درآینده دارد به این نتیجه رسیده است که فضایی که امروز یک پدر فلسطینی در آ‌ن متوسل به اقدامات تحریک آمیز می‌شود ریشه در این واقعیت دارد که زمانی کودک فلسطینی بوده است که تحت ظلم،‌تبعیض‌، جنگ و ویرانگری بزرگ شده است‌.

کنفرانس‌های صلح‌ واقدامات بین‌المللی برای حل معمای اعراب واسرائیل زمانی معنا می‌دهد که سازمان‌های بین‌المللی طرفدارحقوق بشر این واقعیت را درک کنندکه منشاء خشونت را اسرائیل فراهم می‌آورد نه فلسطینی‌ها و تا زمانی که اقدامات ساختاری برای حل مسئله فلسطین انجام نگیرد و بحران انسانی‌ در سرزمین‌های اشغالی پایان نیابد مسئله فلسطین ومعمای اعراب واسرائیل معمایی لاینحل خواهد بود.حمله اسرائیل به غزه در شرایط کنونی از این‌رو قابل بررسی است که نه تنها حمله به اراده عمومی فلسطینی‌ها است بلکه حمله به “قلب دموکراسی در خاورمیانه” تلقی می‌شود ومحاصره غزه در واقع محاصره حماس و دیگر جریان‌های اسلامی مقاومت طلب نیست بلکه درواقع محاصره دموکراسی تلقی می‌شود وتا زمانی که این موارد نقض حقوق بشر پایان نیابد، و دموکراسی آزاد نشودوجنایات اسرائیل پایان نیابد. قوانین و عرف‌های بین‌المللی قوانینی انتزاعی خواهدبود که هیچ وقت به معنای واقعی جامه عمل نخواهدپوشید.

علی شاه صیدی
روزنامه رسالت
اسرائیل
دریافت مقاله ثبت مقاله آفتاب من چاپ بازگشت
     
کاربر گرامی، برای ارسال این صفحه به دوستان ، باید ابتدا وارد سایت شوید. ورود به سیستم عضو سایت نیستید؟
 
  نظر شما درباره این مقاله :
ارسال
نظرات کاربران :
تا کنون هیچ ‌مطلبی درباره‌ این مقاله ارسال نشده است.
 
   بحث‌و‌گفتگو
پوست، مو و زیبائی
با نگاهی به طبیعت بکر و خدادای اطرافمان درمی‌یابیم که همه چیز در طبیعت …
سریالهای ایرانی
نقد و بررسی آثار هنرمندان ایرانی اگرچه برای خودشان جذابیتی ندارد …
سید محمد خاتمی
سید محمد خاتمی، (زاده ۱۹۴۳ میلادی، ۱۳۲۲ شمسی) پنجمین رئیس جمهور ایران …
مریلا زارعی
متولد: 25 فروردین 1353
مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه …
احمد شاملو
احمد شاملو (زاده ۲۱ آذر، ۱۳۰۴ در تهران؛ ۱۲ دسامبر ۱۹۲۵، در خانهٔ شمارهٔ …
سیدعزت ‌الله ضرغامی
متولد 1338، متأهل و دارای 4 فرزند است. وی فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه …
پیامک
خواهشمند است ضمن رعایت شئونات اسلامی از به کار بردن کلمات توهین آمیز …
شیراز
شیراز یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان فارس است. برپایهٔ آخرین …
آقای هفت رنگ
کارگردان: شهرام شاه حسینی
نویسنده: علیرضا معتمدی و احمد رفیع‌زاده
سال …
 
   آمار و ارقام
کشاورزی زراعی
امیر‌خسرو دهلوی
علوم تجربی
بازارهای مالی
بودجه دولت
ایران
فال قهوه
دولت (وزارتخانه‌ها)
 
معرفی آرشیو موسیقی
ناظری، شهرام
 آلبوم مطرب مهتاب رو
آگهی‌ها
شبکه مترجمین ایران
بیش از ۵۰۰ مترجم متخصص در ۲۶ رشته و ۱۷ زبان
تخفیف ویژه سفارشات آنلاین
۶۶۹۰۰۱۹۴-۵
◊ کم مصرف تربن چیلر موجود در کشور
» شرکت والا اندیشان وطن VAVCO فروشنده محصولات تهویه مطبوع دایکین (DAIKIN ) و تویو(TOYO) ژاپن در کشور …
◊ دستگاه تسمه کش ، استرچ پالت ، چسبزن
» * تولید کننده تسمه ‌های بسته ‌بندی پلی پروپیلن، سایز 8 تا 19میلیمتر * تولید کننده تسمه …
◊ مبلمان اداری محیط آرا
» شرکت " مبلمان اداری محیط آرا " ، بزرگترین و صنعتی ترین کارخانه تولید مبلمان اداری …
◊ قفل سخت افزاری Tiny HID
» شرکت منشور سیمین اولین تولید کننده قفل سخت افزاری با بیش از 13 سال سابقه در زمینه …
◊ فروش محصولات بهداشتی پوست و مو سینره
» عرضه محصولات بهداشتی پوست و مو سینره به تمام نقاط ایران و جهان. به صورت خرده و عمده. خواهشمند …
◊  زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته  ◊
معرفی شرکت
   کنترل سازان فرآیند    شیارماکارون
   شرکت سنگ بری کاردان    صبا رایانه شهریار
   محمدحسن پورمحمدی    شرکت آتیه توسعه سپهر سهامی خاص
معرفی سایت
   کلینیک کاهش وزن سیـبـیـتـا    فروشگاه الکترونیکی جهانشاه (مشاوره ...
   فروشگاه اینترنتی فیلم و سریال خارجی    کنسرواتوار موسیقی تهران
   سی دی باران دات کام    شرکت تلاش و توسعه آسیا
کار و کاريابى آگهى‌ها آدرسها بانکهای اطلاعاتی لينک‌ها بازار گل و هديه آرشیو موسیقی فتوبلاگ بحث و گفتگو انجمن علمی و فرهنگی
صفحه اصلىراهنمانقشه سايتدرباره ماتماس با مانظراتمآخذآفتاب من
Vista Research & Information Technology Center
.All Rights Reserved  2009 © 
support@aftab.ir
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته