نرگس مدنی پور گفت: سال گذشته به منظور نیازی كه در جامعه دختران كشور دیده می شد حس كردیم اگر روزی را به نام دختران نامگذاری كنیم آنها بهتر می توانند خودشان را به اثبات برسانند و خلاقیت هایشان را شكوفا كنند به همین دلیل طرحی ارایه شد كه بر اساس آن روز میلاد حضرت معصومه (س) روز دختران نامگذاری شود.
وی افزود: پیش نویس این طرح در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تصویب شد و پس از آن برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی رفت.
رئیس فرهنگسرای دختران با اشاره به اینكه دختران ما هنوز الگوی خودشان را به معنای واقعی نشناخته اند، گفت: حضرت معصومه (س) با توجه به اینكه در زمان رحلتشان دوشیزه بودند و مرقد مطهرشان نیز در ایران است می توانند الگوی مناسبی برای دختران كشور باشند.
وی با بیان اینكه طرح نامگذاری روز ملی دختران در هفته جاری به صورت كتبی ابلاغ می شود، اظهار كرد: برای غنی سازی برنامه های روز ملی دختران از تمام ارگانها و سازمانهایی كه همسو برای دختران و بانوان ایرانی قدم برمی دارند دعوت شده و برای آن روز برنامه ریزی می شود.
چندی قبل مشاور شهردار تهران در امور بانوان از نامگذاری روز ملی دختران خبر داده بود، به گفته زهرا مشیر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران متولی اجرای این طرح در پایتخت است. |