چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۵ : ۰۳
Tuesday, Feb 09, 2010 صفحه اصلی آفتاب من خبرنامه‌های آفتاب عضویت ویژه نظرات
 کاربر مهمان
ورود به آفتاب عضويت در آفتاب
ثبت صفحه دعوت از دوستان
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته
ا نجمن علمی و فرهنگی
اخبار ایران و جهان اخبار علمی و آموزشی اخبار علوم پایه فریاد روح پژوهنده در جسم ناتوان هاوکینگ
سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۶ ۱۰ : ۵۶ : ۰۳
  ◊   دفعات نمایش : ۴۴۳۵۵    Tuesday, May 8, 2007 - 03:56:10
فریاد روح پژوهنده در جسم ناتوان هاوکینگ
"استفان هاوکینگ" دانشمندی که برای درک سیاه چاله ها و ادغام ۲ تئوری بزرگ فیزیک یعنی نسبیت عمومی و مکانیک کمیت تلاش بسیار کرده است سمبل امید در دنیای امروز است. فریاد روح پژوهنده در جسم ناتوان هاوکینگ تعجب بسیاری از پزشکان را برانگیخته است.

"استفان هاوکینگ" دانشمندی که برای درک سیاه چاله ها و ادغام ۲ تئوری بزرگ فیزیک یعنی نسبیت عمومی و مکانیک کمیت تلاش بسیار کرده است سمبل امید در دنیای امروز است. فریاد روح پژوهنده در جسم ناتوان هاوکینگ تعجب بسیاری از پزشکان را برانگیخته است.

در دوران کودکی، در مدرسه از توفیق بالایی برخوردار نبود. باوجود این از همان زمان به موضوعات مختلفی همچون مذهب، فیزیک و ساخت مدل های کوچک دستگاه ها و مباحثه با دوستانش علاقه و توجه بسیاری نشان می داد.

این نابغه بزرگ فیزیک فضا در شرایطی که تنها ۲۰ سال داشت لیسانس گرفت و خیلی زود موفق شد از دانشگاه کمریج مدرک دکترا دریافت کند و از آن پس همراه با "راجر پنرز" مطالعات خود را در خصوص نسبیت عمومی انیشتن ادامه داد و ثابت کرد که این نسبیت بر فضا و زمانی دلالت دارد که با انفجار بزرگ (Big Bang) آغاز شده و در سیاه چاله ها پایان خواهد یافت. این نتایج نشان داد که نسبیت عمومی باید با فیزیک کمیت یکی شود.

هاوکینگ تمرکز خود را روی نیروی گرانش زمین و اینکه چگونه می تواند با دیگر نیروهای بنیادی یکی شود، جمع کرد. در مدت فرمولی کردن تئوری های خود به نتایج تازه ای ، همچون تبخیر سیاه چاله ها و مینی سیاه چاله ها دست یافت.

این پژوهشگر بزرگ فیزیک به پاس مطالعاتی که انجام داده نشان های افتخار بسیاری دریافت کرده است که از آن جمله می توان به مدال "پیوس یازدهم" از آکادمی علوم واتیکان در ۱۹۷۵، عنوان فرمانده فرمانروایی انگلیس ( Commander of the British Empire) و Companion of Honour در ۱۹۸۹ اشاره کرد. وی همچنین تاکنون جوایز و لیسانس های مختلفی اخذ کرده است.

زندگی این مرد بزرگ به دلیل شرایط نامناسب جسمی و بیماریهایی چون جمود چندگانه ضعف و تحلیل عضلات و فلج عصبی که در سطح پیشرفته ای منجر به تخریب سلول های عصبی می شود، سراسر رنج بوده است. با وجود این هاوکینگ توانسته است در تمام این سال ها با این بیماری ها مبارزه کند.

این فیزیکدان انگلیسی در حال حاضر با رایانه سخنگویی که به عینکش متصل است و اشعه های فراسرخ را برپایه حرکات چشم ها و پلک هایش گسیل و آنها را به کلمات تبدیل می کند با دیگران ارتباط برقرار می کند.

هاوکینگ که از کوکی دوستان اندکی داشت، دراین باره می گوید: "با دوستان کمی که داشتم ساعت ها مباحثات طولانی داشتیم، یکی از چیزهایی که درباره آن زیاد حرف می زدیم، منشاء جهان بود و اینکه برای خلق به حرکت درآمدن آن حتما به وجود خدا نیاز است. احساسم این بود که نقاط نورانی کهکشان های دوردست بطرف روح سرخ رنگ بینهایتی پیش می روند که باید نشان دهد جهان در یک گستردگی وسیع بسط یافته است. مطمئن بودم که باید دلیل دیگری برای سفر به سوی این سرخی وجود داشته باشد. شاید در سفرش بطرف ما، آن نور انعکاس می یافت. بنظر می رسید این مسئله طبیعی ترین توضیح برای یک جهان آشکارا جاودان باشد."

هاوکینگ در شرایطی که تنها ۳۰ سال داشت دچار یک سری تب های طولانی شد که هیچکس دلیل آن را نمی دانست و بسیاری از پزشکان آن را طبیعی می دانستند اما این تب ها باعث شد که در سومین سال تحصیل خود دست هایش با مشکلات متعددی مواجه شوند.

مشکل استفاده از دست برای هاوکینگ، او را با تجربیات جدیدی آشنا کرده است. بیماری عضلانی وی به حدی حاد و ناامید کننده بوده است که پزشکان در مورد بهبود آن اظهار ناامیدی کرده بودند. بیماری هاوکینگ، ناشی از فلج عصبی است که تخریب سلول های عصبی و مرگ سریع را برمی انگیزد.

به گزارش مهر، اما هاوکینگ که هرگز امید خود از دست نداده بود در سال ۱۹۶۵ با "ژن وایلد" ازدواج کرد که ثمره این زندگی مشترک در مدت ۲۵ سال ۳ فرزند است.

وی در سال ۱۹۷۵ به واتیکان رفت و مدال طلای پاپ پیو ۱۲را دریافت کرد و بار دیگر علی رغم تئوری هایش در خصوص خلقت جهان و فضا که با گرایشات علمی واتیکان همخوانی نداشت، در سال ۱۹۸۶ از آکادمی علوم واتیکان نشان افتخار اخذ کرد.

هاوکینگ در تمام این سالها که دیگر کاملا فلج و بی تحرک شده بود به دانشجویان خود درس می داد . بین سال های ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۰ یک مدل ریاضی را ترسیم کرد که تکامل جهان از طریق انفجار بزرگ را نشان می داد و در دهه ۷۰ مهمترین مطالعات خود در عرصه سیاه چاله ها را آغاز کرد و نتایج تحقیقات خود را در مقاله بزرگی که "از بیگ بنگ تا سیاه چاله ها" نام داشت، منتشر کرد.

همسرش در سال ۱۹۹۰از وی جدا شد که این مسئله روح پژوهنده هاوکینگ را بسیار آزرد. این دانشمند بزرگ اگرچه درهر دقیقه نمی تواند بیش از ۱۵ کلمه از افکارش را با رایانه خود درک کند، اما توانسته است به درکی فراتر از هستی دست یابد.

گزارش : خبرگزارى مهر
  |   استفان‌هاوکینگ   |   دانشمند   |   فیزیک
چاپ بازگشت
 
کاربر گرامی، برای ارسال این صفحه به دوستان ، باید ابتدا وارد سایت شوید. ورود به سیستم عضو سایت نیستید؟
 
   بحث‌و‌گفتگو
غلامحسین کرباسچی
غلامحسین کرباسچی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۷ شهردار تهران بود.
وی پس از پایان …
عزت الله انتظامی
متولد: ۱۳۰۴
بازیگری را از تئاتر آغاز کرد.
نمایش فیلم گاو نوشته غلامحسین …
آقای هفت رنگ
کارگردان: شهرام شاه حسینی
نویسنده: علیرضا معتمدی و احمد رفیع‌زاده
سال …
کانادا
کانادا که نیمه شمالی قاره آمریکای شمالی را در بر دارد با (۹،۹۷۶،۱۴۰) …
نظارت شورای نگهبان بر مجلس شورای اسلامی
نخستین وظیفه شورای نگهبان، نظارت بر تدوین قوانین در مجلس شورای اسلامی …
جشنواره بین‌المللی فجر ۱۳۸۸
جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر ، فیلم ، موسیقی ، شعر و هنرهای تجسمی …
نظارت شورای نگهبان بر انتخابات
دومین وظیفه شورای نگهبان پس از نظارت بر تدوین قوانین در مجلس شورای …
هروئین
هروئین که نام شیمیایی آن "دی استیل ـ مورفین" است و در سال 1900 به عنوان …
محسن چاوشی
محسن چاوشی متولد هشتم مرداد ماه 1358 از شهر خرمشهر سه برادر و دو خواهر …
 
   آمار و ارقام
نیروی انسانی
تعبیر خواب
بودجه دولت
شخصیت‌ها
حسابهای ملی
شاعران پارسی‌گوی در دو قرن …
بهداشت و درمان
بزرگان نثر پارسی
 
   همه چیز درباره جشنواره فجر ۱۳۸۸
میرحسین موسوی؛ اجازه بدهید مردم همه حرف ها را بشنوند
میرحسین موسوی؛ اجازه بدهید مردم همه حرف ها را بشنوند
نرخ بنزین در سال آتی؛ ۲۵۰ تا ۶۰۰ تومان
نرخ بنزین در سال آتی؛ ۲۵۰ تا ۶۰۰ تومان
تف، ممنوع!
تف، ممنوع!
نگران نباشید، بنزین درون کارت‌ها نمی‌سوزد
نگران نباشید، بنزین درون کارت‌ها نمی‌سوزد
صفارهرندی: دولت احمدی نژاد مودب ترین دولت به آداب اسلامی
صفارهرندی: دولت احمدی نژاد مودب ترین دولت به آداب اسلامی
پروین احمدی‌نژاد: حضور مردم در ۲۲ بهمن، حمایت از شعارهای اصلی انقلاب‌ است
پروین احمدی‌نژاد: حضور مردم در ۲۲ بهمن، حمایت از شعارهای اصلی انقلاب‌ است
جام حذفی: صعود پرسپولیس و حذف ۴ تیم لیگ برتری
جام حذفی: صعود پرسپولیس و حذف ۴ تیم لیگ برتری
پرونده ۲۸ روی میز تحلیل
پرونده ۲۸ روی میز تحلیل
چه اسباب‌بازی‌‌هایی برای چه سنی خوب است؟
چه اسباب‌بازی‌‌هایی برای چه سنی خوب است؟
دفاع سعید قاسمی از احمدی نژاد
دفاع سعید قاسمی از احمدی نژاد
عضویت در خبرنامه‌ها
ارسال خبر
اخبار ارسالی من
همچنین مشاهده کنید
دولت زمین مجانی نمی دهد
دولت زمین مجانی نمی دهد
دولت در تلاش است با جدا کردن قیمت زمین از قیمت تمام شده مسکن و تامین وام یارانه ای با بازپرداخت …
۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
اجرای قوانین مدون مسكن نیازمند نظارت دقیق است
اجرای قوانین مدون مسكن نیازمند نظارت دقیق است
قوانین و مقررات موجود در زمینه مسكن و شهرسازی به دلیل نبود نظارت، شكل اجرایی به خود نمی …
۶ اردیبهشت ۱۳۸۶
خانه های بناب هم گران شد
خانه های بناب هم گران شد
چند سالی است که قیمت زمین و مسکن و به دنبال آن، هزینه اجاره بها در بناب رو به افزایش نهاده …
۲۹ فروردین ۱۳۸۶
تازه‌ها
تولید سوخت زیستی از نیشکر / ایران چهارمین کشور تولید کننده بیواتانول
تولید سوخت زیستی از نیشکر / ایران چهارمین کشور تولید کننده بیواتانول
آغاز بزرگ ترین ماراتن هسته یی
آغاز بزرگ ترین ماراتن هسته یی
تغییرات ژنتیکی عامل پیری زودرس شناخته شد
تغییرات ژنتیکی عامل پیری زودرس شناخته شد
استفاده از گرافن در ساخت یکی از سریعترین ترانزیستورهای جهان
استفاده از گرافن در ساخت یکی از سریعترین ترانزیستورهای جهان
ستاره هایی که در زمین می تابند
ستاره هایی که در زمین می تابند
معرفی آرشیو موسیقی
ناظری، شهرام
 آلبوم بی‌قرار
آگهی‌ها
شبکه مترجمین ایران
بیش از ۵۰۰ مترجم متخصص در ۲۶ رشته و ۱۷ زبان
تخفیف ویژه سفارشات آنلاین
۶۶۹۰۰۱۹۴-۵
◊ میکروپایل ریز شمع نیلینگ بهسازی
» ـ کنترل روانگرایی با میکروپایل ها یا ریز شمع ها (Pile , Micropile ) ـ بهسازی زمین (Ground Improvement) ـ مسائل ژئوتکنیک …
◊ عروسک خمیری
» با بیش از ۱۵ سال سابقه. از مواد خمیری درست شده، بسیار زیبا، بهترین هدیه و یا استفاده …
◊ فروش محصولات بهداشتی پوست و مو سینره
» عرضه محصولات بهداشتی پوست و مو سینره به تمام نقاط ایران و جهان. به صورت خرده و عمده. خواهشمند …
◊  به توانائی خود ایمان داشتن نیمی از کامیابی است. روسو  ◊
معرفی شرکت
   شیارماکارون    آسمان پرستاره
   فروشگاه خلفی    پرشیا صنعت سهند
   پرتو نیرو رفسنجان    ارجنت الکترونیک
معرفی سایت
   فروشگاه اینترنتی فیلم و سریال خارجی    کلینیک کاهش وزن سیـبـیـتـا
   فروشگاه الکترونیکی جهانشاه (مشاوره ...   طاها گشت
   شرکت خدمات ایمنی و آتش نشانی خلفی    مرکز توسعه تجارت کیش
کار و کاريابى آگهى‌ها آدرسها بانکهای اطلاعاتی لينک‌ها بازار گل و هديه آرشیو موسیقی فتوبلاگ بحث و گفتگو انجمن علمی و فرهنگی
صفحه اصلىراهنمانقشه سايتدرباره ماتماس با مانظراتمآخذآفتاب من
Vista Research & Information Technology Center
.All Rights Reserved  2009 © 
support@aftab.ir
صفحه کلید فارسی
جستجوى سريع جستجوی پیشرفته