موج اعتراض جامعه جهانی به حکم یک دادگاه مصر برای زندانی کردن سردبیران چهار روزنامه، همچنان برپاست.
چهار روزنامه نگار به اتهام انتقاد از دولت حسنی مبارک (رییس جمهور مصر) زندانی شده اند
چهار روزنامه نگار به اتهام انتقاد از دولت حسنی مبارک (رییس جمهور مصر) زندانی شده اند.
در همین راستا سازمان دیده بان حقوق بشر،در بیانیه ای از دولت این کشور خواست قوانین مربوط به زندانی کردن روزنامه نگاران را لغو کند.
دولت مصر حق دارد بر اساس قانون،نویسندگان و روزنامه نگاران را به دلیل انتقاد از دولت و در معرض خطر قرار دادن امنیت ملی، زندانی کند.
دیده بان حقوق بشر اما تاکیدکرده روزنامه نگاران، فقط از حق آزادی بیان خود استفاده می کنند.
اکنون سازمان عفو بین الملل، خبرنگاران بدون مرز و کمیته دفاع از خبرنگاران، دولت مصر را متهم کرده اند روزنامه نگاران مستقل مصری را که دیدگاه انتقادی نسبت به دولت دارند، تحت پیگرد قرار می دهد.
چهار روزنامه نگار بازداشت شده، در دادگاه قاهره به یک سال زندان محکوم شدند.این روزنامه نگاران متهم به بدنام کردن چهره های ارشد دولتی از جمله حسنی مبارک، هستند. گزارش ایسکانیوز می افزاید«حسنی مبارک» از سال ١٩٨١ و پس از ترور محمد انورالسادات، (رییس جمهور پیشین) قدرت را در مصر به دست گرفت.
دادگاه مصر،همچنین روزنامه نگاران منتقد را ۳۰۰ هزار دلار جریمه نقدی کرده است.آنان می گویند آزادی رسانه ای در کشوری که دولت می تواند روزنامه نگاران را به خاطر انتقاد از دولت به زندان بیاندازد، وجود ندارد. |