۱۲ تشكل دانشجویی در نامهای به رهبر حزب الله لبنان: جوانان بیدار مسلمان حركت گستردهای را در جهت تحریم كالاهای صهیونیستی در جهان اسلام آغاز میكنند.
۱۲ تشكل دانشجویی در نامهای به سید حسن نصرالله با تسلیت شهادت شهید حاج عماد مغنیه، او را از مصادیق آیه كریمه "منالمومنین رجال صدقوا ما عاهدوا اله علیه و منهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلو تبدیلا"دانسته و اعلام كردند: به مدد الهی شهادت عماد مغنیه سرآغاز حذف غده سرطانی رژیم غاصب اسراییل از عرصه گیتی خواهد بود.
در پایان این بیانیه آمده است: جوانان بیدار مسلمان به تبعیت از آیه شریفه " واقتلوهم حیث ثقفتموهم و اخرجوهم من حیث اخرجوكم" از به خطر انداختن منافع و موجودیت صهیونیستها در سراسر دنیا حمایت نموده و حركت گستردهای را در جهت تحریم كالاهای صهیونیستی در جهان اسلام آغاز میكنند.
اعضای تشكلهای اسلامی جنبش عدالتخواه دانشجویی، اتحادیه انجمنهای اسلامی مستقل دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحكیم وحدت) و بسیج دانشجویی دانشگاههای امام صادق (ع)، تهران، صنعتی شریف، شهیدبهشتی، خواجهنصیر، علم و صنعت، امیركبیر و علامه طباطبایی از امضاكنندگان این نامه بودند. |