سینما آزادی با پایان مرحله بازسازی ۱۲ بهمن ماه و همزمان با آغاز جشنواره بیست و ششم فیلم فجر به جمع سینماهای نمایش دهنده فیلمهای این جشنواره میپیوندد و آماده بهرهبرداری می شود.
صبح امروز طی بازدیدی كه «مجید شاهحسینی» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به همراه جمعی از مدیران جشنواره فیلم فجر از سینما آزادی داشتهاند، مسئولین شهرداری تهران خبر از پیوستن این سینما به جشنواره فیلم فجر دادند.
به گزارش فارس، در این بازدید مدیران بنیاد سینمایی فارابی و مسئولین شهرداری تهران از جمله امیر حسین علم الهدی، عزتالله علیزاده، منجزی، تشكری نیا، حسینی، جوزانی، مشاری، از از روند بازسازی سینما آزادی دیدن كردند.
بر این اساس مسئولین سازنده سینما آزادی، بر این امر تاكید كردند كه تا دوازدهم بهمن ماه ،این سینما با تمام امكانات در اختیار جشنواره فیلم فجر قرار گیرد و جزیی از سینماهایی باشد كه فیلمهای جشنواره فیلم فجر در آن به نمایش درمی آید.
مجید شاه حسینی نیز در این دیدار در جمع بازدیدكنندگان سینما آزادی، بازسازی این سینما را حركتی در جهت سالن سازی و راه اندازی سالنهای بیشتر نمایش دانست و گفت: آنچنان كه در مؤسسه سینما شهر اتفاق افتاده، سالنسازی باید پیگیری شود و شأن تماشاگر ایرانی این است كه در یك سالن خوب و با استانداردهای بین المللی به تماشا بنشیند. |