مدیردفتربررسی آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست گفت: احتمال آلودگی آب تهران وجود دارد امادر یک موردآنالیز که به طور اتفاقی ازآب های تهران شد ،آلودگی به نیترات وجود نداشت .
سروش مدبری ضمن بیان این مطلب گفت: نمی توان با نتایج یک نمونه وجود آلودگی رادر آبهای تهران رد یا اثبات کرد.
وی افزود: برای بررسی میزان آلودگی آب تهران نیاز به مطالعات و برنامه ریزی گسترده است .
مدیردفتربررسی آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: امکان وجود نیترات در برخی از نقاط که ازآب های زیرزمینی استفاده می کنند است و نفوذ فاضلاب درسفره آب های زیرزمینی در این شهرها سبب آلودگی آب شده است .
مدبری با بیان این که میزان آلودگی آب یازده استان در دست بررسی است گفت: اراک ،زنجان ،قزوین اصفهان از جمله شهرهایی هستند که آلودگی آب هایشان دردست مطالعه است .
وی با بیان این که هزینه بررسی آلودگی آب تهران بسیار سنگین است گفت:هزینه مطالعاتی آب تهران بسیار سنگین است و نزدیک به ۴۰۰ میلیون اعتبار نیاز دارد .
محمد باقر صدوق رییس سازمان محیط زیست تهران چندی پیش از وجود نیترات در آب برخی مناطق تهران خبر داد ه بود و گفته بود : منابع آب جنوب و جنوب شرقی تهران به خاطر نبود سیستم فاضلاب مناسب و نبود شبکه جمع آوری فاضلاب آلوده به نیترات است.
معاون انسانی سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این رابطه تصریح کرده بود:ممکن است آبهای زیر زمینی بعضی از قسمتهای تهران به علت این که سالیان سال پساب انسانی وارد خاک شده و چاه جذبی بوده، آلوده باشد ولی اینکه آیا آب چاههایی که هم اکنون به عنوان شرب استفاده میشوند آلوده است یا نه، هنوز گزارشی اعلام نشده است. |