ماموران فرودگاهی در این كشور جسد یك مرد ناشناس را داخل چرخهای یك هواپیما پیدا كردند.
«زنجیرو واتانابه» ـ یكی از مقامات پلیس فرودگاه «توكیو» ـ گفت: شب گذشته پس از این كه هواپیمای خطوط هوایی آمریكایی كه از «نیویورك» در فرودگاه «توكیو» زمین نشست، به آشیانه منتقل شد تا عملیات بازبینی و كنترل بر روی آن صورت بگیرد، اما كارشناسان اعلام كردند كه جسد یك مرد درون یكی از چرخهای این هواپیماست.
این مقام مسوول خاطر نشان كرد: ماموران پلیس فرودگاه «توكیو» این احتمال را میدهند كه این مرد یكی از كارمندان فرودگاه «نیویوریك» بوده و به دلیل یخزدگی درون چرخهای هواپیمای مذكور جان باخته است.
البته در گزارش پزشكی قانونی «توكیو» این موضوع مشخص شد كه بر روی بدن این فرد ناشناس اثری از جراحات ناشی از درگیری دیده نشده است.
از طرفی، دمای هوا در زمان اوج هواپیما ۵۸ درجه سانتیگراد زیر صفر بوده و اگر این مرد زنده هم بوده باشد، به دلیل شدت سرما جان باخته است.
پلیس هر دو كشور در تلاشند تا علت اصلی چنین رویداد عجیبی را بیابند، چرا كه هم اكنون دو فرضیه در این رابطه مطرح شده است؛ یكی این كه مرگ این مرد ناشناس یك حادثه بوده و دیگری این كه یك جنایت است.
این در حالیست كه در سال ۲۰۰۷ میلادی نیز یك حادثه مشابه رخ داد. در آن سال نیز بازرسان فرودگاهی در «آمریكا» جسد یك مرد را از داخل محفظه چرخهای هواپیمایی كه از شانگهای چین در فرودگاه «سانفراسیسكو» به زمین نشسته بود، یافتند. البته فرد مذكور یك مسافر قاچاق بود. |